مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

با سلام بنده رای دادگاه برام صادر شده و برای پرداخت دیه و الان رفت صندوق برای پرداخت میخواستم بدونم که داخل رای دادگاه نوشته که خسارت هم باید پرداخت کنن باید چیکار کنم که یه وقت صندوق تامین خسارت بهم کم نده البته درصد هم برام زده و من از ناحیه تیغه بینی و پای من داخل گچ بوده و برای پام داخل نامه پزشکی قانونی نوشت که ارش اسیب نسج نرم و تروم در مچ پای راست میخواستم بدونم باید چیکار کنم مرسی

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
طبق رای دادگاه و میزان دیه ایکه برای شما در نظر گرفته شده به قیمت یوم الادا پرداخت خواهد شد .