مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه از صندوق تامین خساراتهای بدنی توسط مقصر

سلام
در تصادف دوچرخه با سواری، دوچرخه سوار به شدت مجروح میشود و طبق نظریه کاردان فنی راهنمایی و رانندگی، دوچرخه مقصر اعلام میشود و دادسرا قرار منع تعقیب برای سواری صادر میکند.
حال سوال بنده این است که در صورت قطعیت یافتن این قرار ایا دوچرخه سوار که بیمه ای هم ندارد میتواند از صندوق تامین ، دیه مطالبه کند؟

پاسخ ها :

گرفتن دیه از صندوق تامین خساراتهای بدنی توسط مقصر گرفتن دیه از صندوق تامین خسارات بدنی دیه تصادف دیه تصادف