مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه از صندوق تامین خسارات بدنی

باسلام. حدود20سال پیش در جاده خودرویی با پدرم تصادف میکنه و متواری میشه. که اون تصادف باعث مرحوم شدن پدرم میشه. طی این سالها از فرد فراری هیچ خبری نیست. گزارش کارشناسی هم راننده متواری را مقصر اعلام میکنه. آیا بعد 20 سال میتوانم از صندوق تامین خسارات بدنی برای گرفتن دیه اقدام کنم. اگه کامل بفرمایید کجا برم و چه کارایی انجام بدم ممنون میشم

پاسخ ها :

سمیرا رشیدآبادی

سرکار خانم سمیرا رشیدآبادی :

با سلام اگر پرونده‌کیفری 20 سال قبل معدوم نشده باشد و مدارک موجود باشد امکان شکایت مجدد و اخذ دیه از صندوق تأمین وجود دارد.