مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی

سرباز ارتش بودم ودر حین مرخصی سالیانه دچار حادثه پرتاب از کوه شدم و سه تا از مهره های کمرم و دیسکها دچار آسیب دیدگی شد و بعد از آن عمل جراحی کردم و شش پلاتین داخل کمرم قرار دادم و بعد از مدارک را به بیمه صبا فرستادم و بیمه بیست درصد زده و میگوید تعهد بیمه برای سرباز تا سقف سی میلیون تومان میباشد بیست درصد از سی میلیون میشود شش میلیون چگونه میتوانم تمام خسارت را دریافت کنم آیا میتوانم علیه یگان نظامی شکایت کنم و اگر میتوانم مراحل این کار چیست؟

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز بیمه بایستی تا سقف 30میلیون تومان دیه شما را پرداخت کنه و طبق قانون بیمه حداکثر تعهد 30میلیون تومان میباشد