مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام و خسته نباشید
پدربزرگم حدود ده سال پیش به برادرش وکالت داده که زمین ها و خانه اش در روستا در اختیار ایشون باشه، ولی حالا بچه های برادرش بعد از فوت پدربزرگم و برادرشون مدعی هستن که ایشون تمام اموالشونو با گرفتن مبلغی به برادرشون فروخته ولی در بررسی اسناد ما در جمله مربوط به اموال فروخته شده به این جمله رسیدیم
"باستثنا عرصات خانه ها و باغات و قطعاتی که در آن سایر زارعین خوش نشین مندرج است"
میتونیم طبق این جمله مدعی باشیم که پدربزرگم همه اموال به جز خانه و باغ رو فروخته؟

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام‌.بله بنظر میرسه به جز تستثنائات فروخته ولی وکالتنامه دلیل فروش نیست باید بیعنامه هم تنظیم شده باشه

اعظم  ازادمحله

اعظم ازادمحله :

استان :

این مورد که فرمودید وکالت داده !منظورتون چیه .ایا وکالت داده که حق نقل و انتقال داشته باشد و جایی دیگر عنوان کردید که فروخته . اگر اموال طبق مبایعتامه فروخته شده باشد و اموال محدود شده باشد و قسمتی را استثنا کرده باشد .فقط نسبت هب قسمت که مد نظر پدربزرگتان بوده است .می توانند مدعی شوند ، البته انهم در صورتی که خریداری کرده باشند در غیر اینصورت باید ببینم که وکالت منظور شما چه وکالتی هست