مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین با سند جعلی

با سلام
شرکت تعاونی مسکن در سال 1378 یک سند داخلی غیر قانونی (جعلی) مربوط به یک قطعه زمین به مساحت 250 متر مربع به پدر اینجانب تحویل داده که به علت فوت ایشان تحویل پدربزرگم داده شده است اما حالا این قطعه زمین صاحبی با سند معتبر دارد و تعاونی مسکن هیچ مسئولیتی در قبال این جرم انجام شده قبول نمیکند برای بدست آوردن هزینه پرداخت شده ای که پدرم بابت زمین داده باید چیکار کنم؟ (رسید پرداختی در بانک مسکن هم علاوه بر سند دارم)
باتشکر

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

دادخواست مطالبه وجه به نرخ روز با نظر کارشناس رسمی اقدام کنید