مشاوره حقوقی رایگان - قطعی شدن رای بدوی

سلام آیا اعتراض نکردن طرف مقابل نسبت به رای بدوی دادگاه خانواده در مهلت 20روزه و قطعی شدن رای به نفع بنده به اطلاع من میرسد ؟ چگونه و اگر اعتراض بزند هم به اطلاع من میرسد؟

پاسخ ها :

عرفان  حجاب

جناب آقای عرفان حجاب :

با سلام در صورت اعتراض به رای قطعا اخطاریه تبادل لوایح به شما ابلاغ میشه و شما 10 روز وقت دارید از تاریخ ابلاغ پاسخ بدید و اگه اعتراض نکنه شما پس از 22 روز از تاریخ ابلاغ رای به طرف مقابلتون با مراجعه به شعبه صادر کننده رای و یا از طریق مراجعه به سایت عدلیران از قطعیت دادنامه میتونید اطلاع حاصل کنید و تقاضای اجراییه کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر اعتراض کند متن اعتراضیه به شما ابلاغ می گردد تا ظرف مدت 10 روز دفاعیات خودتان را نسبت به اعتراض بنویسید و تحویل دفتر دادگاه دهید که اصطلاحا تبادل لایحه می گویند اگر ثبت نام ثنا انجام داده باشید با مراجعه به سایت عدلیران امکان مشاهده روند کار پرونده وجود دارد و تاریخ ابلاغ رای و اعتراض مشخص خواهد بود موفق باشید