مشاوره حقوقی رایگان - نبود یکی از قولنامه های قدیمی

با سلام، ما زمینی را خریده بودیم که برگه واگذاری آن بوده و پروانه قدیمی و قولنامه آخرین معامله آن نیز موجود بود. ولی حالا که آن را فروختیم، خریدار بعد از گذشت یک ماه از معامله میگوید یکی از قولنامه های قدیمی در معاملات این زمین در مدارک موجود نیست. تکلیف ما چیست ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هیچ تکلیفی نداریدومعامله انجام شده قبل ازمعامله باید بررسی میکرد