مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو سرقتی

سلام من ماشینی چند ماه پیش اقساطی خریدم. که 10 میلیون دادم و در نمایشگاه کارت کشیدم و مابقی اقساطی الان ماشین دزدی در اماده و بر روی من شکایت کردن چه باید بکنم

پاسخ ها :

مهدی نظری عین الدین

جناب آقای مهدی نظری عین الدین :

شکایت کیفری به نتیجه نمیرسه و مشکلی واستون پیش نمیاد اما شکایت حقوقی ملزم به مسترد کردن خودرو به مالک اصلی و شکایت بر علیه فروشنده هستین

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

شما میتونین مطالبه وجه بدین برای پولی که پرداخت کردین به نرخ روز