مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال در دو سازمان و بازگشت به کار

با سلام بنده از پرسنل رسمی نیروهای مسلح هستم. مدت 2 سال در یک سازمان موقوفه که نظارت بر آن با یک سازمان دولتی می باشد شاغل شدم. در اردیبهشت 99 هنوز قرارداد سال جدید را با ما امضا نکرده بودند بنده را اخراج کردن. حال از شما خواهشمندم در خصوص موارد ذیل بنده را راهنمایی بفرمایید:
1- با توجه به عدم عقد قرارداد در سال جدید آیا در صورت شکایت از کارفرما بنده بازگشت به کار خواهم شد؟ قرارداد قبلی یکساله بوده است.
2- شاغل بودن کارمند رسمی بصورت قراردادی در سازمانی که موقوفه خودگردان بوده و نظارت آن بر عهده یک نهاد دولتی است آیا دارای ایراد است؟
با تشکر

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام1- خیر 2- بله اداره اوقاف دولتی است و شما از دولت دو حقوق گرفتید