مشاوره حقوقی رایگان - اخراجی ناجا

اینجانب با 16 سال سابقه خدمت در ناجا اخیرا بدون هشدارهای قبلی برای اینجانب کمیسیون ماده 10 گرفته به جرم اینکه در خط ایرانسل شما پیامک ضد اخلاقی هست و کلمات زشت برای افراد نامحرم رد و بدل نموده اید و صدای صوتی هم حفاظت ادعا کرده از من دارند رای به اخراج اینجانب دادند بنده از جانبازان 8 سال دفاع مقدس هستم ودر طول این 16 سال خدمت یک توبیخی در پرونده ندارم بلکه17 مورد تشویقی دارم ایا راه حلی برای احقاق حقم میباشد به کجا شکایت کنم که بدون هیچ حق و حقوق اخراج شده ام لطفا راهنمایی نمایید ضمنا خط ایرانسل هم به نام من نمیباشد.

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام عزیزم حتماً شکایتی را برای دیوان عدالت اداری تنظیم و مدارک جانبازی و سابقه خدمت و استشهادیه محلی مبنی بر حسن اخلاق و... ضمیمه نمایید و تحویل دفتر دیوان عدالت اداری بدهید که
بعدش رو آنها راهنمایی میکنند