مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیماران اعصاب

سلام، یکی از برادران من از کودکی دچار بیماری اسکیزوفرنی شد و نمیتواند سرکار برود و سابقه کار هم ندارد و پزشکش تایید کرده که توانایی کار کردن ندارد میخواستم بدانم راهی هست که بیمه شود یعنی بصورت ماهیانه مبلغی را برایش بصورت مستمری واریز کنند چون مخارجش را نمیتواند تامین کند اگه راهی هست باید چگونه اقدام کنیم؟ باتشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال مربوطه در حیطه تخصصی اداره بیمه و تامین اجتماعی هست . به محل مزبور مراجعه فرمایید