مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه فوری

سلام
بنده یه واحد اپارتمان اجاره دادم و مستاجر مدت 4 ماه است اجاره، شارژ و کلیه قبوض اب و برق و گاز را پرداخت نمیکنه
بنده بخاطر اینکه میخام عروسی کنم و خونمو لازم دارم از ایشون خاستم که منزل را زودتر تخلیه کنن که ایشون فرمودن که قرارداد دارن و تخلیه نمیکنن و کرونا هس همه جا تعطیله!
از مدت قرارداد ایشون یکماه مونده و در قرارداد وجه تخلف در زمان پایان اجاره نامه به صورت روزانه ذکر شده و ذکر شده که اگه ایشون به مدت 2 ماه اجاره پرداخت نکنن ملزم به تخلیه ملک هستند
با توجه به اینکه بخاطر تورم، هزینه های برگزاری مراسم عروسی هر روز داره میره بالا و من دارم متضرر میشم چطور میتونم حکم تخلیه فوری ملک را بگیرم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شرطتخلیه برعدم پرداخت اجاره,مجوزدستورتخلیه فوری نمی باشد.برای تخلیه فوری باید صبرکنیدتا مدت اجاره به پایان برسد.مسپس اقدام کنید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باتوجه به اینکه گفتین یک ماه تا پایان قرارداد اجاره باقی مانده بهتر است تا پایان مدت اجاره صبر کنید سپس درصورت عدم تخلیه درخواست تخلیه فوری را بدهید