مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به شوهر

سلام ، اگر زن شوهر داری به مردش خیانت کند،و مردش از این موضوع با خبر شود و برای او به اثبات رسیده باشد که همسرش خیانت کرده به کجا باید شکایت کند و آیا نتیجه ای غیر از آبرو ریزی خواهد داشت لطفا راهنمایی کنید، بگوئید که حکم این زن چیست ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر دلایل قانونی داشته باشید می توانید شکایت کنید.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.