مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی جهت کرونا

سلام خسته نباشید بنده 3 بار کرونا گرفتم الان نزدیک 3 ماه هست بنده رو ورود به پادگان نمیدن و نامه از دکتر و سی تی اسکن ریه هم دارم. بهم گفتن برو کمیسیون پزشکی آیا مرخصی ها بنده تایید میشه بخاطر داشتن کرونا؟

پاسخ ها :

استعلاجی سربازی کرونا استعلاجی برای کرونا مرخصی استعلاجی سربازی مرخصی استعلاجی مرخصی کرونا سربازی