مشاوره حقوقی رایگان - سلام. اپارتمان 20 واحدی دارای استخر است. لیکن مدیر ساختمان با مستمسک قرار دادن قانون تملک آپارتمان

اپارتمان 20 واحدی دارای استخر است. لیکن مدیر ساختمان با مستمسک قرار دادن قانون تملک آپارتمان می گوید کسانی که از استخر استفاده می کنند باید کلیه هزینه های جاری انرا پرداخت کنند. این این صحیح است؟ و مگر استخر مانند مشاعات دیگر ، هزینه های جاریش مثل اسانسور و غیره روی شارژ کلیه ساکنین محاسبه نمی شود؟ ممنونم