مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک و ابطال اجراییه ثبت

باسلام. وقتتون بخیر. بنده از شخصی مبلغ ده میلیون تمن طی یک فقره چک طلب دارم. که ملکی رو به ایشان فروختم و دوباره ملک در اجاره من بود تا اینکه بعد4سال ملک را تخلیه و چکی که طلب بودم را از بنگاه گرفتم. چون با ایشان اختلاف حساب داشتم ایشان چک ضمانت تخلیه رو به اجرا گذاشته و بنده رو محکوم بپرداخت کردن. و بعد از مطرح کردن طلب من از طریق اجراییه ثبت ایشان استرداد و قرار اتیان دادن که چک امانت نزد من بوده تا تنظیم سند بعد حضور درجلسه دادگاه ایشان حرف خود رو عوض کرد و بنده با ادله ای که داشتم دعوی ایشان رد شد. و ایشان دوباره درخواست و دستور موقت و ابطال اجراییه داد از طریف وکیل و بنده نتوانستم کاری کنم در‌ وقت جلسه دادگاه بنده لایحه ای تنظیم نمودم. ضمنا ایشان توافق نامه ای که بنده قبل دریافت چک با ایشان درخصوص مناقشه ای درمورد هزینه تجاری قسمتی از ملک که در اون وکیل قید کرده بود که دوطرف هیچ حساب و کتابی از زمان معامله تا الان باهم ندارد و دوطرف اقرار داشتند. درمورد تجاری ملک هم به توافق رسیدن. ضمنا بنده چک مورد که بابت قسمتی از ثمن معامله را باید طبق قولنامه در هنگام تنظیم سند در محضر دریافت مینمودم. و بعد از انتقال سند ایشان گفت شما بابت ماده 147به شهرداری بابت این ملک 13چک دادی و بعد تسویه چک ها شما میتوانی چک و بگیرید بنده هم قبول کردم. چون مبلغ بدهی شهرداری دوبرابر چک بود. حال بعد دادن لایحه برایم ابلاغیه ای نیامد و ازطریق سامانه قضایی پرونده رو دنبال کردم و این مطلب و دیدم بخاطر موثر بودن در نتیجه قطعی و ادعای مطرح شده از سوی یکی از طرفین در پرونده دیگر نظارت و رسیدگی به تاریخ6/4/97 مقید به وقت رسیدگی میباشد‌. منظورشونو نفهمیدم آیا منظوری اتیان سوگند هست که از سوی خواهان مطرح شده بود لطفا من راهنمایی کنید بنده هزینه مشاوره شما رو با کمال میل میپردازم. بخدا حال خوشی ندارم. ازلطف شما بسیار متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام سوال واضح نیست و مبهم است

پرسشگر :

بنده ازیکی طلبکارم وچکشوازطریق ثبت اجراگذاشتم وطرف استردادواتیان سوگنددرخواست داددرجلسه گفت چک امانت بوده تاتنظیم سندولی درجلسه بعدی گفت وجه چک پرداخت شده وچک ونگرفته بودم وتوافقی رونشون دادکه مربوطبه قبل دریافت چک بود.واصلاازچک یامبلغی وچیزی قیدنشده بود.رای شورارددعوی خواهان امدوطرف دوباره درخواست تجدیدنظرکرد.وازطرفی درخواست ابطال اجراییه داد.ودرجلسه دادگامن لایحه دادم.حالا میخواستم بپرسم ایا امکان این وجود دارد که قاضی بنده به سوگندوادارکندچون من نمیخوام قسم بخورم وجدانن این است که چون چک امانت من رواین اقا به اجراگذاشت وازمن گرفت من این چک که بابت ثمن معامله بود روبه اجراگذاشتم واگه این وجه نگیرم خداییش حق زن وبچه من ضایع شده.حال یعنی حققن طلبکارم.راهنمایی کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام مجدد در مرحله تجدیدنظر عموما ضروذتی به حضور اصحاب دعوا نیست تا سوگند لازم باشد و برابر با اصل کلی خواهان چنانچه دلیل و بینه دیگری برای اثبات دعوای خود نداشته باشد درخواست سوگند از خوانده را می نماید و اگر چنانچه خوانده مدعی پرداخت و اسقاط دین به هر نحوی شود دعوا دگرگون و جای خواهان و خوانده عوض می شود در این صورت خواهان دعوای اصلی باید سوگند یاد کند