مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری

باسلام، پدر و مادر من هر دو بازنشسته آموزش و پرورش بودند، خواهر بزرگم ازدواج نکرده و دارای بیمه تامین اجتماعی، از نوع اجباری است. آیا می تواند بیمه اجباری را بازخرید و از حقوق و مزایای بازنشستگی پدر یا مادرم استفاده کند؟
حدوداً 20 سال بیمه تامین اجتماعی دارند و بیمه اجباری است. اما چون مزایای تامین اجتماعی بسیار ناچیز است، آیا می‌تواند با ادله یا راهکاری، حقوق و مزایای بازنشستگی پدر را دریافت کند؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر . او درصورتی میتواند از مستمری پدر استفاده نماید که مجرد یا مطلقه یا تحت پوشش هیچ بیمه نباشد و اگر خود او شاغل و حقوق بگیر باشد مستمری پدر شاملش نمیگردد .