مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه مواد مخدر

باسلام و خسته نباشید بنده درسال 95 به جرم حمل و نگهداری 1کیلو و 500 گرم تریاک و فروش 100گرم تریاک به 30 ماه حبس محکوم شدم که با عفو رهبری تبدیل به 15 ماه شد وبعد از گذراندن 9 ماه ازاد شدم و الان بعد از آن تاریخ مرتکب هیچ جرمی نشدم ومشغول به کار در یک مکان دولتی شدم و الان ازبنده درخواست سوء پیشینه شده ایا سابقه بنده در گواهی نشان داده خواهد شد ممنون از لطفتون اگر جواب بدید تشکر میکنم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سابقه شما به دادگاه برای صدور سو پیشینه اعلام خواهد شد اما دادگاه باتوجه به نوع جرم و میزان مجازات در گواهی مینویسد که دارای سابقه موثر هست یا نیست اما نوع جرم در گواهی ذکر نخواهد شد...