مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت حق بیمه و شارژ ساختمان

با سلام
اینجانب مالک یک واحد از ساختمانی 6 واحدی هستم که واحد من 100میباشد و مابقی واحدها 180متر.
1-نحوه پرداخت حق بیمه آتشسوزی بر اساس متراژ واحد میباشد یا براساس تعداد واحد؟ چندین جا صراحتا گفته شده بر اساس متراژ میباشد اما مدیر ساختمان قبول نمیکند.
2-با توجه به اینکه واحد من در طبقه همکف میباشد و واحد من فاقد پارکینگ میباشد.حق شارژ فضای مشاعات که شامل پارکینگها هم میباشد به چه شکل باید محاسبه شود.(هزینه های آب و برق و نظافت و شارژ کپسول آتشنشانی و غیره...)
3-جدیدا همسایگان طبقات3و4و5که پارکینگ انها کنار هم میباشد اقدام به تعویض درب به حالت کرکره ای کرده اند که با توجه به بزرگی درب (با عرض7/20متر) باعث صدای بسیار زیادی کرده و همچنین اتاق خواب واحد من با توجه به اینکه پنجره به داخل پارکینگ دارد با این تغییر کاملا نور ان گرفته شده در صورتی که از ابتدا درب لولایی با سطح شیشه خور زیاد بوده که مشکلی نداشته ام و من هم با توجه به این شکل واحد را خریداری کرده ام و ساختمان هم با همین شکل پایان کار اخذ شده است و همه مالکان هم با همین شکل درب (درب لولایی با سطح شیشه خور زیاد) واحد را خریداری کردن. اکنون با این تغییرات مشکلات ذیل را برای من ایجاد کرده است: 1-از بین رفتن نور اتاق خواب واحد همکف 2-صدای بسیار ازار دهنه با توجه به استفاده مکرر در تمام ساعات شبانه روز3-ورود گرد وخاک از زیر درب4-از بین بردن نمای اولیه ساختمان به طوری که درحال حاضر نصف ساختمان دری کرکره ای و نصف ساختمان درب لولایی با طرحی کاملا متفاوت.
با توجه به اینکه چندین بار به مدیر ساختمان گفته شده هیچ توجهی نکردند چون خودشان هم جز همین واحدها هستن و جهت منافع و راحتی خودشان این کار را بدون اجازه انجام داده اند

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا حق شارژ ساختمان برای تمام واحد ها بجز موارد استثنایی پیش بینی شده در قاونو واحد وهمگی باید یک میزان بپردازند هم هیئت امنا و مدیران ساختمان هم غیره. دما در صورتیکه به خواسته ساکنین توجه نمی کنند میتوانید با تشکیل جلسه و عزل هیئت مدیره ، اقدام به نصب هیئت امنای جدید کنید و همچنین صورتحساب دوران وکالتی را طی اطهارنامه و لیست مخارج و ..... بخواهید .