مشاوره حقوقی رایگان - ربا خواری تملک زمین که قولنامه کرده بودم بعنوان تضمین

باسلام و تشکر
سال 93 به علت بروز مشکل مالی مجبور بودم مقداری پول از شخصی بگیرم و سود آن را با احتساب 5 درصد یا به عبارتی 50 درصد بپردازم شخصی که میخواست این پول را بدهد یکدستگاه ماشین مزدا سواری به من فروخت به مبلع 100 میلیون و دوباره خودش آنرا خرید 76 میلیون یعنی 76 میلیون پول به من داد و با احتساب سود 5 درصد 110 میلیون چک از من گرفت برای مدت 3 ماه بعد از سه ماه نتوانستم پول را بپردازم و درخواست تمدید کردم 3 ماه دیگر مهلت گرفتم که جمعا شد 130 میلیون باز نتوانستم پرداخت کنم و از ایشان 40 میلیون دیگر گرفتم که شد 170 میلیون بعد از مدتی هی سود میکشید روی پول تا شد 255 میلیون در این اثنا قولنامه یک قطعه زمین را هم بعنوان تضمین پرداخت پول گرفت و یک سند عادی به من داد که در ما مبلع 14 ملیون سود پول بگیرد در آن سند قید کرده که چنانچه طرف 7 ماه پول را با سود متعلقه که میشد 360 میلیون تومان نپردازم زمین را تملک 8کند و اینکا را کرد زمین 150 متر مربع می باشد و قیمت آن الان 1 میلیارد تومن است آیا میتوانم از ایشان بعنوان ربا خوار کلاهبردار شکایت کنم و زمین را پس بگیرم یا خیر. چون زندگیم متلاشی شده بابت همین پولهای نزولی اه در بساطم نمانده طوریکه برای خرج روزانه ام هم ماندم .. لطفا مرا راهنمایی کنید
با نهایت احترام و تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام امکان شکایت رباخواری وجود دارد