مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مدنی

1. الف به ب مدیون است تا یک تن چای را با اوصاف مقرر تحویل دهد و ج در قبال ب از الف ضمانت میکند و از آنجایی که د به ج مدیون است در نتیجه ج ادای دین را به د حواله میدهد. قرارداد حواله با توافق طرفین و حق فسخ برای مدت معین شرط میشود پس از مدتی خرید و فروش همان چای به عنوان موضوع دین که تعیین شده بود از اختیار اشخاص خارج شده و در انحصار دولت قرار میگیرد. با استدلال و استناد به مواد قانونی پاسخ دهید.
1. وضعیت و حکم قراردادها
2. قرارداد اصلی بین الف و ب
3.قرارداد ضامن بین ب و ج
4. قرارداد حواله بین ج و د
5. ب و ج چه حقوقی دارند ؟

2. خانم الف وارد هتلی میشود و اتاقی را برای خود میگیرد و طبق عرف هتل چمدانش را جلو پذیرش هتل قرار میدهد تا مهماندار هتل آن را به اتاق ببرد. خانم الف بعد از وارد شدن به اتاق دستبند گرانبهای خود را در اتاق میگذارد و پس از قفل کردن در اتاق برای ساعتی از هتل خارج میشود اما پس از بازگشت به هتل متوجه میشود که چمدان و دستبندش گم شده است. با استدلال و استناد حقوقی جواب دهید.
1. در این مساله چند قرارداد امانتی وجود داشته و از چه نوعی اند؟
2. خانم الف چه حقوقی دارد ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام محل حاضر کلاس درس نیست . سوال در خصوص پرونده های قضایی مطرح شود