مشاوره حقوقی رایگان - دیه غیر عمد آیا دو برابر میشود؟

ع هستم از بندر عباس بردارم کارمند اداره برق بوده که بر اثر برق گرفتگی از بالای تیر برق به پایین سقوط میکند و بر اثر جراحت فوت میکند
حالا فوت ایشان در گروه فوت غیر عمد قرار گرفته حالا سوال اینجاست که آیا دیه ایشان که در ماه حرام فوت شده و فوت غیر عمدی هست آیا دو برابر محاسبه میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام در ماه حرام دیه تغلیظ میشود تا یک سوم دیه کامل یعنی دیه ایشان اکنون 440 میلیون میباشد البته در این کیس ها و پرونده ها ممکن هست درصدی هم خود مرحوم مقصر شود