مشاوره حقوقی رایگان - رفع محکومیت و فک وثیقه

بنام خدا،
شاکیه خانمی است با پشیبانی شوهر خواهرش که نظامی و رییس بازرسی نیروی انتظامی یک شهرستان بود بنده را باتهام اخذ مبلغی در تاریخ و ساعتی معین مدعی شد با یک برگه رسید عادی که متن و محتوای آن و امضاء بنده نمیباشد صرف اینکه نام و نام خانوادگی من در آن قید شده مبنی بر اینکه بنده از شاکیه مبلغ 2 میلیون تومان در سال 84 مدعی شد بنده با مراجعه به منزل شاکیه در شهرستانی که از شهرستان محل اقامت بنده 3 ساعت تقریبا با ماشین فاصله دارد مبلغ دریافت نمودم و بعنوان سرمایه گذاری ماهانه سود آن را با سرمایه مسترد نمایم در صورتیکه آدرس منزلی که مدعی شد بنده به آن منزد مراجعه کردم و پول گرفتم آدرس همان شوهر خواهر نظامی وی بوده است تا موضوع شکایت بلحاظ نفوذی فرد نظامی و گرفتن نیابت از شهرستان به شهرستانی قصد آزار و اذیت تا سریع تسلیم خواسته های ناشایست آنها شوم داشتند، در صورتیکه ادعای تاریخ و ساعت آنها 22 شب در همانروز نمودند،
بنده در همان روز ساعت 9 صبح پرواز خارجی داشتم و ساعت 6 صبح در فرودگاه باید حاضر میشدم حاضر شدم ساعت و تاریخ مهر خروجی از ایران و مهر ورود به کشور امارات در پاسپورت با دادگاه تقدیم نمودم البته در رای بدوی منع تعقیب صادر و در واخواهی مجددا تایید به منع تعقیب صادر مجددا اعتراض شاکیه به تجدیدنظر ارسال و دستور رسیدگی ماهوی بدون رعایت و ملاحظه مدارک و مستندات قانونی رای ورود و رسیدگی صادر شعبه مذکور با صدور حبس 2 سال و پرداخت اصل مبلغ و نیم عشر در حق دولت محکوم نمود بنده اعتراض خود را با تقدیم پاسپورت و بلیط سفر خارجی نمودم لیکن با تاسف از مرجع قضایی تجدیدنظر رای شعبه حبس 2 سال و ...
را تایید نمود.
از آنجاییکه بنده از قبل شاکیه با گرفتن حکم دستگیری من بواسطه فرد نظامی بصورت نیابتی گرفته بود در محل کارم مامورین مراجعه و به دادگاه محل اقامت اعزام و بد صدور وثیقه تا احضار بعدی آزاد شدم از موضوع حدود 13 سال میگذرد برای فک وثیقه و برای اثبات موضوع بیگناهی چه راهی هست ارائه طریق بفرمایند مزید امتنان خواهد بود.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اعاده دادرسی کنید . فک وثیقه در صورت سالبه به انتفاع موضوع شدن آزاد خواهد گردید