مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله متهم

باسلام بنده کارمند اداره دولتی هستم ضمانت شخصی که اقدام به برگزاری جشن تولد مختلط نموده بود و در دیماه 98 بازداشت شده بود کردم یکبار ابلاغ کردن که ایشان را تحویل بدهم متاسفانه متهم بدلایل بدهکاری فراوان از دست طلبکارها متواری و بود و نتوانستم در موعد مقرر معرفی نمایم و در فروردین 99 کلیه حساب حقوقی و یارانه را مسدود کردند ناگفته نماند که بنده قریب به ده سال می باشد از بیماری ریوی رنج میبرم و تحت نظر دکتر در تهران هستم البته ساکن یکی از شهرهای جنوبی ام در این مدت متهم متواری برای بار دوم در یکی از شهرهای استان همجوار بدلیل خلاف دستگیر شد و اکنون با وثیقه سند ملکی 600 میلیونی ازاد میباشد ناگفته نماند که مبلغ وجه الکفاله اینجانب سیزده و نیم میلیون می باشد یک سوال مطرح است ممنونم جواب بدید 1. ایا میتوانم با توجه به پرونده جدید و وثیقه سنگین مربوطه ، پرونده مذکور که خودم ضمانت نموده ام را با توجه به عدم مراجعه با پرونده مورد اشاره که به تازگی مفتوح شده تجمیع نموده و از حساب حقوق و یارانه ام رفع مسدودی نمود و همچنین رفع ضمانت از وجه الکفاله با توجه به اینکه بنده مدت ده ساله از بیماری ریوی رنج میبرم و اسناد و مستندات پزشکی هم موجود دارم و استفاده از داروهای گرانقیمت که با توجه به مسدودی حسابهایم به مشکل برخورده ام و همچنین عیالوار بوده و دارای دو فرزند دانشجو و محصل هستم. سپاسگزارم .

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

به دادستانی وشعبه ای که خودراکفیل معرفی کرده اید مراجعه واین موضوع را عنوان کنید