مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی و حقوقی ملکی و اراضی ملی و حکم تخریب بدون اخطار و ابلاغ که احضار به ساکنین آپارتمان4 طبقه

سال1392از طریق آگهی روزنامه خریدخرید آپارتمان پیش فروش حومه کرج روستای ... رفتیم و پس رویت و انتخاب و قبل از تتظیم مبایعه نامه نزد دهیاری وقت جهت مشورت و تحقیق رفتیم و ایشان تایید کردن که جزء مستثنیات و داخل بافت و طرح هادی روستا قرار دارد و مشکلی ندارد و عرضه داشتند که مجوز ساخت نزد این دهیاری است. با اطمینان از مرجع رسمی منصوب از وزارت کشور اقدام به تنظیم مبایعه نامه کردیم و مقرر شد تا پایان مهلت در مبایعه نامه سازنده بطور کامل با امتیازات اب و برق و گاز و تلفن تحویل نماید و مبلغ باقیمانده پس از تحویل پرداخت شود. چندماهی بعد سازنده بعلت عدم تمکن مالی متواری شد و ساکنین بجهت ترس از واگذاری بغیر تکمیل نشده و در حد سفت کاری اقدام بسکونت کردیم و جهت اخذ انشعاب اب و برق و گاز نزد دهیار رفتیم و شرح ماوقوع تقاضای درخواست نامه انشعابات کردیم و دهیار گفت که بابت هرواحد میبایست 3 میلیون تومان پرداخت کنید و ما توان پرداخت بعلت تکمیل واحدهای خود نداشتیم و دست بدامن دوست و فامیل و آشنا شدیم که از این مبلغ درخواستی کمتر بگیرد و بالاخره سازنده پیدا کردیم و مقادیری جهت پرداخت نقد و چک به دهیاری دادیم تا نامهای انشعابات مبنی برداخل بافت و طرح هادی روستا گرفتیم و چندماهی صرف شد تا کنتور اب و سپس برق گرفتیم و درتلاش جهت انشعاب گازبودیم و سکونت میکردیم که تاریخ94/2/23 نماینده دادستان (دادیارشعبه 3ناحیه ... ... ) و تعدادی ادارات تابعه و کی حکم تخریب بدون اخطار و ابلاغ و احضار هجوم اوردن و تخریب شد و هیچ توجهی به خواهش و تضرع اهالی نکردن و 4 طبقه آپارنمان مسکونی خراب شد وحتی مهلت جهت جمع آوری وسایل زندگی ندادن و کاخ آرزوهایمان برسرمان خراب شد و مدت 2 ماه بعلت عدم توان مالی نتوانستم عهدوعیالم رازیریک سقف جمع کنم وهرکدام خانه پدریمان بودیم و استرس و فشارروحی روانی حاصل از تخریب و تلاشمان ببهوده بود و سوختگی پوست صورت و... بعداز چندروز به همان دادیاری ناظر بر تخریب مراجعه و اقدام به اقامه دعوا و طرح شکایت از دهیار و سازنده تحت عنوان فروش مال غیر و معاونت درفروش مال غیر کردیم. بعد از گذشت چندماه پیگیری پرونده و تماس تلفنی با مادرسارنده که بومی ان منطقه نبود و زمین جهت مشارکت ساخت و یک واحد درعوض زمین که صاحب زمین از بومیان منطقه بوده. سازنده دستگیر و راهی زندان شد و بعدمدتی با وثیقه ازاد و علیه صاحب زمین و دهیار اقامه دعوا کرد و مبالغی رشوه به دهیاری داده بود و سازنده تحت عنوان باجخواهی اظهار کرده بود و پس از تکمیل و نظریه رسمی کارشناسی مبنی برخارج بافت و طرح هادی روستا بود روانه دادگاه شد. بقرار اتهامها1معاونت در انتقال مال از طریق انتقال اراضی ملی2 انتقال مال غیر3 تصرف عدوانی اراضی ملی4صدور تصدیق نامهای خلاف واقع 5اخذرشوه 6پرداخت رشوه و کیفرخواست علیه دهیار و سازنده و صاحب زمین.
درجلسه دادگاه کیفری2 طی بازجویی و بازپرسی و قرائت کیفرخواست.درپایان جلسه قاضی شعبه به آقای ... گفت اگه میخوای تو این پرونده کمکت کنم باید ردمال شکات تامین کنی و دهیارخوشحال پذیرفت.سازنده بالباس زندان اومده بود ونوازد 2 ماهه که ندیده بودبغل کرده بود و بجهت احساسی شدن اقدام به رضایت مشروط براینکه دهیار ردمال پرداخت نماید و قرار شد فردای دادگاه دهیار مبلغ ردمال پرداخت نماید که درحضور قاضی چک بمبلغ70 میلیون که هرچی اصرارکردم که 70 میلیون پرداخت کردم و 80 میلیون خرجکرد داشتم و ضرر و زیان این5 سال و اثرات روحی روانی همسر و فرزندم که قاضی نپذیرفت وگفت فقط ردمال و طرف دیگر پرونده که ازشکات بودومبلغ40 میلیون نپذیرفت و ادعای بیشتر داشت ورضایت نداد17 قرار دادگاه و18 رضایتنامه اخذ و19 رای صادر و 22 ابلاغ شد و من فقط نظرم بود به سازنده بجهت قربانی شدن بابت امیال و زیاده خواهی دهیار و قول مساعدت دهیار و صاحب زمین راخورده بود و فریب داده بودن و راهی زندان با چندسرعائله شده بود رضایت بدم ولی قاضی درمتن رضایت که خود قاضی میگفت و منم نوشتم بابت دهیار و صاحب زمینم ازم رضایت گرفت واقدام به صدور رای کرد درحالیکه که شاکی دوم23 اردیبهشت رضایت داده و مبلغ درخواستی طی چک از جانب دهیار و چک ابنجانب97/4/18 بمبلغ70 میلیون دروجه خودم داخل پرانتز بابت رضایت برکلاسه پرونده.......شعبه..... کیفری نوشت درحالیکه این کلاسه پرونده مربوط به شکایت اولیه من علیه دهیار و سازنده نبوده وکلاسه پرونده شکایت سازنده علیه دهیار و صاحب زمین بوده.
بعداز چند روز از تتظیم حکم و قبل از ابلاغ دهیار تماس گرفت و گفت بابت اون چک رسیدی بده که چک بابت خریدمصالح بدهیاری داده ام.قابل توجه ابنکه ارمبالغی که من بسازنده بابت پیش پرداخت دادم یفقره چک بمبلغ چهل میلیون ریال بود و دروجه دهیازی نوشتم سازنده به دهیار میده و مهر دهیاری میخورده و خرج میشه و از این مبلغ 29 میلیون اقرار سازنده تحت عنوان باجخواهی به دهیار فقط 7 میلیون چک بوده و 3 میلیون دوست سازنده در3 فقره که مهر دهیاری داشته سند رشوه محصوب شده که اون3 میلیون شخصی گیرنده وجه به دادسرا احضارمیشه ولی حضور پیدا نمیکنه جهت اقرار که چک ازچه شخصی گرفته ولی4 میلیون تومن من شخص اقرار میکنه که از دهیار گرفته و پیمانکار دهیاری بوده. حالا دهیار بابت رشوه به 5 سال حبس تعزیری و 2 سال انفصال خدمات دولتی و 74 ضربه شلاق تعزیری و7 میلیون تومان جزای نقدی درحق دولت. ولی بابت تصدیق خلاف واقع قاضی حکم میده که نظریه کارشناس رسمی دادگستری که اعلام داشته ملک در طرح هادی و بافت روستا میباشد اما بعنوان پارک تعریف شده (سوال اگه داخل بافت بوده چرا تخریب کردن) درحالی که حکم دادسرا و نظریه کارشناسی اعلام کرده خارج بافت وطرح هادی روستا میباشد و درجایی قاضی دادگاه ... که دهیار بومی منطقه نبوده و مرجع تشخیص ملی بودن ملک نبوه( شورا و شورا یار و استعلام میگرفت بعد نامه داخل بافت جهت اخذ انشعابات میداد) درکل قاضی دادگاه ... خیلی اغماض کرده درحق ... دهیار.
حالا ابنکه دهیار بابت چک ابنجانب رسیدی مطالبه میکنه و منم مطالبات و ضرر و زیانم و بار روانی حاصل از تخریب و فریب دادن مارو. چندروزی باهم تو دفترش صحبت کردیم و حالا معاونت شهرداری داره بابت این رسید چنددوزی تماس میگرفت و منم درقبال رسید بابت چک جهت خرید مصالح و کمک به دهیاری مطالبات این 5 سال و اینکه من 5سال پیش با150 میلیون صاحب خونه شدم و الان دیگه نمیشه و تقاضای حدود500 نقد یا سند واحدی بنامم بکنه تا رسید بدم اونم محضری که بعدا اعاده حیثیت نکنه.
ولی دوروز قبل تو دفترش گفت فقط میخوام کمک کنم به ردمال برسی و دیگه اون رسید بکارم نمیاد و به دادگاه تجدیدنظر و صدور رای اعتراض زدم و لایحه تنظیم کردم و فعلا روی پرونده نزاشتم تا قبل دادگاه تجدیدنظر مطالباتمو بگیرم و اعتراض پس بگیرم ولی بقول دهیار دیگه از نقل قول از قاضی شعبه... کیفری باید این رسید قبل از صدور رای تو پرونده منعکس میشد و دادگاه تجدید نظر توجهی نمیکنه. حالا سوال این رسیدی که دهیار برای فرار از زندان و انفصال خدمت مرتب اسرار داره چقد میتونه توی برائت و شکست حکم در دادگاه تجدیدنظر کمکش میگنه و تاثیر داره؟ لطفا راهنمایی بفرمایید که هرچی زودتر حقمو ازش بگیرم و یه زندگی بدون دق دقه به همسرم و فرزندم هدیه بدم تا این 5 سال خستگی مستاجری از تنشون خارج بشه.ممنونم از الطاف و راهنمایی صادقانتون

ضمنا نامهای اخذ انشعابات با استناد به نامه فرمانداری کرج به شماره وثبت ........ مورخ93/6/31 میباشد وتاریخ تخریب94/2/23احتمال اینکه مسکن که شهرسازی بابت رد مال و نظریه کارشناسی اشتباه کرده باشه چون شاکی و درخواست عودت ردمال مسکن و شهرسازی بود
روز تخریب نماینده دادستان و یگان امداد و کلانتری منطقه و نماینده مسکن و شهرسازی و تعدادی از پرسنل و تعدادی مامور زن جهت تخلیه و امتناع از تخلیه احتمالی و حدود200 نفر ادم باخودشون اورده بودن.
سوال اینکه این ساختمان3 سال طول کشید تا تکمیل بشه درحالیکه برای بردن مصالح و گذر از سایت مسکن و شهرسازی نیازبه مجوز و هماهنگی. چطورمیشه اینهمه سال ندیدن و اقدامی جهت جلوگیری ازساخت دراراضی ملی نکردن. بعد از اینکه بنا شده و سقف5 خورده و حدود1 سال سکونت کردیم اومدن خراب کردن؟
و اینکه ممکنه دادیار و دادستان بدون توجه به نقشه و نظریه کارشناسی و استعلامات سلیقه ای رفتارکردن و درمورد شکایت مسکن و شهرسازی بابت اخذ ردمال بی توجهی کردن و اصلا نمیبایست خراب میشد و خراب شد.اگه اهمال از طرف مسکن و شهرسازی و دادیارو دادستان باشه چطور باید شکایت تنظبم کنیم و درخواست ضررو زیان ناشی از تخریب بدیم؟ بازم ممنونتونم