مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کمیسیون پزشکی از کار افتادگی

باسلام! بنده راننده کامیون میباشم حدودا 12سال قبل طی انجام سرویسکاری کامیون با در رفتن جک و رد شدن چرخ کامیون از جفت پاهام بعلت آسیب شدید بعد از دوسال بستری در بیمارستان و خانه و طی دوبار عمل پیوند پوست ناحیه ساق پاچپ و مچ پای راست که تا به الان مچ پام همچنان زخم میباشد بنوعی پوست نمیگیره و ساق پام بعد دو سه ساعت سرپا ماندن ورم میکنه تا بعد از حالت دراز کشیدن و قرار گرفتن پا از بدن بصورت بالا و با گذشت سن دیگر قادر به کار نمیباشم!و با گرفتن استراحت پزشکی بصورت مداوم و مراجعه به کمیسیون پزشکی و تایید گواهی بعد از 6 ماه در کمیسیون بهم گفتن شما درخواست از کار افتادگی بدین! بعد درخواست از کار افتادگیم را رد کردن! حال بنده سوالم اینست که چگونه گواهی استراحت پزشکی بعد چندین سال گذشته از بیماری لاعلاج که برایتان میارم تایید میشه اما از کار افتادگی را رد میکنین! تشکر از راهنماییتان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مجددا میتوانید تقاضای ازکارافتادگی کنید در صورتیکه رد بشه اعتراض کنید تا به کمسیون ارجاع بشه