مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام حضانت دخترم تا قبل هفت سالگي با من بود كه البته پدرش سه ماه قبل از پايان هفت سالگي دخترم رو برا ملاقات کرد و برد و پنهان كرد و تحويل نداد. شكايت كردم و راي اوليه به 6 ماه حبس محكوم شد حالا من يكماه قبل از هفت سالگي دادخواست براي حضانت از هفت تا نه سالگي ثبت كردم آيا به دليل اينكه زودتر از شروع حضانت پدرش دادخواست دادم شكايتم براي لغو حضانت پدرش و اعطاي حضانت به من باطل هست ؟ و چقدر ممكنه با مشكلاتي كه پدرش برا عدم تحويل دخترم و پنهان كردنش ايجاد كرد برا مدت سه ماه ،حضانت دخترم از هفت تا نه سالگي رو به من بدهند؟

پاسخ ها :

گرفتن حضانت دختر از هفت تا نه سالگی توسط مادر دادن حضانت فرزند به مادر پس از اتمام زمان حضانت امتناع از تحویل فرزند قوانین حضانت فرزند حضانت دختر توسط مادر حضانت دختر از هفت تا نه سالگی حضانت دختر حضانت