مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت دختر از هفت تا نه سالگی توسط مادر

سلام من یک دختر سه ساله دارم شوهرم شیشه مصرف می‌کرد ازش جدا شدم نمیدونم الان مصرف دارد یا نه ولی تعادل اخلاقی ندارد میخوام راهنماییم کنید چطوری حضانت دخترم رو از هفت تا نه سالگی بگیرم؟ لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود پس از هفت سالگی در صورت رعایت مصلحت کودک بنا به تایید قاضی و نیز مددکار اجتماعی چنانکه در خطر باشد، حضانت بنا به شرایطی به مادر داده خواهد شد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظر سنجی شرکت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از هفت سالگی می توانید دا‌دخواست سلب حضانت بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
فعلاً که حضانت تا 7 سال با شماست در آن موقع که از شما خارج شد می‌بایست اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد هفت سالگی میتوانید تحت عنوان سلب حضانت دادخواست دهید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با مجاب نمودن دادگاه می توانید حضانت را تا 9 سالگی بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید تقاضای سلب حضانت نمایید و با داشتن مدارک عدم صلاحیت همسر خود را اثبات نمایید