مشاوره حقوقی رایگان - مدارک ماشین

سلام.
من 18/3/99از شرکت خودرو صفر خریدم که ماشین پلاک دار بود تا الان که مدارکش نیومده در کل میخاستم بدونم ماشینی که پلاک داره مدارکش برای انتقال به من چجوریه؟ ینی کارتش اول به نام اون کسی که پلاک داشته میاد بعد میخوره بنام من یا چیزه دیگس ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله ابتدا به نام اولی میاد بعد باید توسط شما فک پلاک و انتقال صورت گیرد