مشاوره حقوقی رایگان - بلوکه شدن درصدی از وام بانک ...

سلام و خسته نباشید
بنده سال گذشته 10 میلیون تومان وام مضاربه از بانک ... دریافت کردم و امسال با توجه به همه گیر شدن کرونا ویروس و تعطیلی کارم، سود و دیر کرد وام را که مبلغ 2700،000 تومان بود پرداخت نمودم و از طرف بانک وام تمدید شد ( یعنی بصورتی که گفتند یک وام 10 میلیونی دیگه بهت میدیم تا اون وام قبلی تسویه بشه ) الان بعد از گذشت یکماه کنه وام تمدید شده ، از بانک تماس گرفتن که شما باید 1 میلیون تومان بریزید به حساب که این مبلغ در حساب شما بلوکه بشه و چون من نتونستم این مبلغ رو تهیه کنم از حساب ضامنم این 1 میلیون رو انتقال دادن به حسابم و اون رو بلوکه کردن، خلاصه بخاطر 10 تومن وام پدر ما رو در آوردن، بنظر شما این برخوردها قانونی بوده و اگر غیر قانونی هست من باید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با بازرسی بانک تماس گرفته یا به صورت مستقیم مراجعه نمایید شما را راهنمایی خواهند کرد.