مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

من می خواهم یک حواله بخرم که قابل صلح نیست اما فروشنده می گه که در محضر قراداد ببندیم و یک چک سفید امضا تحویل به ما بده آیا میشه این خودرو رو خرید و آیا فروشنده می تونه موقع تحویل. خودرو، خودرو به ما تحویل نده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توصیه اول که این حواله را نخرید-------------- اگر توصیه اول را گوش نکردید به هیچ عنوان به هیچ شخصی حتی نزدیکترین ها چک سفید امضاء ندهید