مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام. سال گذشته برای دخترم مبلغ 2950000 تومان دادم و جزوات نمونه سوالات احتمالی کنکور از اقای ... خریداری کردم. که ادعا شده بود 70 درصد سوالات با ضمانت نامه کتبی در کنکور میاد.
بعد مدتی دختری در اینستاگرام در مورد سوالات توضیح خواست و من هم توضیح دادم و دختر پیشنهاد داد که چون پول کافی ندارد از من با قیمت کمتر تهیه کند اولش قبول کردم؛ و شماره حساب دادم تا مبلغ را به حسابم واریز کند. ولی در میانه راه پشیمان شدم و این کار رو نکردم.
بعد از مدتی اقای ... که ادعا میکند در کرمانشاه به سر میبرد تلفن کرد؛ و من را تهدید کرد که موقع امتحان کنکور من نمیزارم دخترت امتحان بده و شکایت میکنم. چون شما سوالات من رو به این دختر فروختید هر چه من گفتم من این کار نکردم؛ قبول نکرد پس به اینستاگرام همان دختر خانوم پیام دادم جریان چیه؟ گفت: این اقا خیلی مزاحم من می شوند و اصرار دارند که من بگویم از شما خریدم. در صورتی که من از کس دیگری تهیه کردم. و الان نیز تهدید میکند. لذا من میخام شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم چون به دروغ به من تهمت میزند و با اینکه میدونم هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی باز به خاطر آینده دخترم میترسم. لطفا راهنمایی کنید چگونه میتونم ازش شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام
تا وقتي كه آن آقا كاري انجام ندادند اعاده حيثيت نميتوانيد انجام دهيد، به عبارت ديگه هنوز عليه شما كاري نشده كه شما بخواهيد اعاده حيثيت بكنيد.