مشاوره حقوقی رایگان - شکایت امنیت اخلاقی روی خودرو

سلام من یکم تیر ماه یک پراید خریدم و خلافی بهم ندادن چون شکایت امنیت اخلاقی رو پلاک داره. 5 تا شکایت. الان مالک میگه پس نمیگیرم چون پولو خرج کردم و پلیس هم میگه توقیف. لطفٱ راهنمایی کنید اگر ممکنه میخاییم توقیف نشه. ایا جریمه نمیبرن و یا دادگاهی نمیکنن مالک رو و فقط میگن توقیف؟

پاسخ ها :

جلوگیری از توقیف خودرو توسط امنیت اخلاقی توقیف خودرو توسط امنیت اخلاقی رفع توقیف خودرو خریداری شده توقیف خودرو پلیس امنیت اخلاقی خودرو