مشاوره حقوقی رایگان - به زندان رفتن مستاجر

با سلام. شخص امضا کننده قولنامه اجاره به عنوان مستاجر به زندان رفته و خانواده وی پیش از اتمام قرارداد قصد تخلیه ملک را دارند. اگر مبلغ پیش پرداخت به حساب شخصی که به زندان رفته واریز شود و اصل قولنامه دریافت گردد و یک دست نوشته مبنی بر اینکه شخص کل مبلغ را دریافت کرده داده شود آیا مشکلی پیش می آید؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما فقط میتوانید با مستاجر هرگ.نه توافقی کنید یا قایم مقام قانونی وی از جمله وکیلی که این اختیارات را داشته باشند ولاغیر