مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک تخلیه در صورت تخلیه مستاجر

سلام خدمت همه عزیزان. مستاجر بنده با 15 روز تأخیر تخلیه رو انجام داده و با این دلیل که در قرارداد هیچ اشاره ای به تأخیر در تخلیه نشده و مبلغی برای آن منظور نشده از پرداخت این 15 روز تفره میرود من الان می‌خوام چک تخلیه رو برای وصول این 15 روز برگشت بزنم آیا با توجه به اینکه تخلیه انجام شده برگشت این چک خیانت در امانت حساب نمیشود؟ در ضمن ملک اجاره‌ای تجاری بوده و مبلغ این 15 روز 3 میلیون تومان است
ممنون م.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام چک مزبور برای تخلیه داده شده نه اجرت المثل ایام دیرکرد در تخلیه و حتما کارتان اشتباه است اگر شکایت کنند مشکلساز میشود