مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار (چک تخلیه)

سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی .من یک چک تخلیه دست صابخونه داشتم. چک تخلیه من رو اجرا گذاشته البته بدون اطلاع .درصورتی که پول پیش خونه رو نداده .و با من هم گفته بمونید تا بتونم پول پیش رو جور کنم بعد رفته چک 2میلیاردی تخلیه رو برگه کرده.و نزدیک یک سال کل حساب ها رو مسدود کرده.دادگاه گفته شما باید 69800000بابت هزینه دادرسی بدین.تقاضای اعسار دادیم.دادگاه هم در مرحله بدوی و هم بعد از تجدید نظرخواهی و اعتراض اعسار رو رد کرده.وقتی من هیچ دارایی و مال ومنالی ندارم دادگاه بر چه اساسی اعسار رو رد کرده. در ضمن من نزدیک سه ماه خونه رو خالی کردم نمیاد کلید رو تحدیل بگیره. میگه من امنیت جانی ندارم.لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه بدهید سپس دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد