مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام
بنده 14سال قبل با آقایی نامزد کردم؛ بدون عقد یا صیغه باردار شدم. یعنی اصلا جایی صیغه و عقد ثبت نشده؛ اون آقا بنده رو ترک کردن فقط شناسنامه گرفتن برای بچه و رفتن دنبال زندگی خودشون و ازدواج کردن. الان من قصد ازدواج دارم. میخواستم بدونم با وجود اینکه هیچ صیغه ای جایی ثبت نشده و فقط اسم پسرم در شناسنامه بنده هست؛ مشکلی برای ازدواج دارم یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

شرایط ازدواج مجدد زن قوانین ازدواج مجدد زن ازدواج مجدد زن در صورت داشتن فرزند ازدواج مجدد عقد موقت صیغه ازدواج