مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد دو هفته طبق اداره کار

سلام، وقت بخیر
دو هفته ای به صورت آزمایشی در یک واحد صنفی مشغول به کار بودم، قرار بر این بود اگر شرایط کار مد نظر دو طرف بود قرارداد امضا کنیم و اگر نبود طبق حقوق پایه اداره کار تسویه کنند، الان میخام تسویه کنم، ولی صاحب کار گفته به به صورت روزمزد میخاد حقوق رو حساب کنه یعنی سه روز تعطیلی (دوجمعه و یك تعطیل رسمی حساب نیست) و روزانه 62 تومن، و من درخواستم حقوق دو هفته کامل است و نه به صورت روزمزد با این مبلغ، طبق قانون اداره کار حقوق باید چطور حساب بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام.اگر دوهفته کار کردین وروزهایی را سرکار نرفتین خق با کارفرما هست.