مشاوره حقوقی رایگان - افترا بعد از منع تعقیب

با سلام
از خانمی تحت عنوان سرقت مستوجب تعزیر و ورود غیر قانونی به اتاق کارم شکایت کردم.
(با استناد به دو پیامکی که با خط خودش برایم ارسال کرده بود که وسایل سرقت شده را برمی‌گرداند)
ولی قرار منع تعقیب صادر شد حالا این خانم میخواهد به جرم افترا و اعاده حیثیت از بنده شکایت کند.
آیا شکایت ایشان قابل اثبات است؟
زیرا خودش اعتراف کرده بود که وسایل را به سرقت برده.
ولی، یه استشهادیه دروغی از همکاراش امضا کردن که گوشی ایشون کاری بوده و قاضی به همین استناد کرد.

پاسخ ها :

اعاده حیثیت برای تهمت سرقت اثبات افترا استشهادیه کذب استشهادیه دروغ افترا سرقت استشهادیه