مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

بنده تا 5 سال پیش در زادگاه خودم (روستا) به همراه برادرام 50 راس گوسفند داشتم و بابت چراندن در صحرا حق و حقوقی میدادم. با توجه به دور بودن محل زندگی از روستا نگهداری گوسفندان برام میسر نبود بناچار بعد از چند سال فروختم.
بعد از دو سال در یک روستا نزدیکی محل زندگی خودم تعدادی گوسفند خریدم و کسی از آنها نگهداری میکرد. و بعد از یک سال تصمیم گرفتم گوسفندها راه به روستای خودم ببرم، وقتی به روستا رفتم گفتند حق نداری توی بیابان گوسفند بچرانی.
چون تو دیگه اینجا زندگی نمیکنی در حالی که توی روستا زمین کشاورزی، باغ و خانه دارم.
به منابع طبیعی زنگ زدند و مدعی بودن که باید از روستا بروم. مشکل را با منابع طبیعی حل کردم، چوپان برای چراندن گوسفندان گرفتم ولی جلوی در خونش رفتند لعنت نامه کردند و گفتند اگر گوسفند فلانی را بچرانی ...... مجبور شدم گوسفندانم را بفروشم
بعد از آن مدعی شدند که گوسفندان مال من نیستند و بابت گرفتن پولی از شخص ثالث، گوسفندان را به روستا آورده ام بابت این کارها از یک نفر که باعث همه این اتفاقات است شکایت کرده ام (چون متحمل زیان رفت و آوردن گوسفندان و در حین جابجایی چند تا از آنها تلف شده اند) و قاضی هم در قبال شکایت من گفته چیزی نشده و مختومه اعلام کرده
و در پرونده هم به استشهاد 20 نفر گفته اند که خیلی وقته از روستا رفته ام و چیزی در روستا ندارم.
چکاری میتوانم بکنم بابت خسارتی که دیده ام.

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام دا دخواست ضرر وزیان مطرح کنید