مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زن

سلام من هفده ساله که ازدواج کردم. با علاقه ازدواج کردیم اما همون سالهای اول متوجه شدیم که تفاهم نداریم و بیشتر قهر و دعوا داشتیم و تحمل کردیم. من سومین یا چهارمین سال ازدواجمون بود که دیدم نمیتونم تحمل کنم و به دادگاه رفتم و به خاطر اختلافمون و عدم تفاهم میخواستم طلاق بگیرم که بخاطر مشاوره و واسطه شدن خانواده هامون با تعهد همسرم در دادگاه به زندگی برگشتم و ما دو تا فرزند پسر شانزده ساله و ده ساله داریم. اما قابل به ذکر هست که ما بعد از به دنیا اومدن پسرم کوچیکم الان نزدیکه هفت هشت ساله که در یک خانه زندگی میکنیم اما کاملا جدا و حتی اتاق خواب. ما هیچ ارتباط زناشویی و عاطفی توی این مدت نداشتیم و همش دعوا میکردیم و همدیگر تحمل کردیم. ما به هم علاقه ای نداریم و من دارم چن ساله که بخاطر بچه ها این زندگیو تحمل میکنم و همیشه شوهرم میگفت که از من متنفره و تفاهم نداریم و میگفت که من میتونم برم و طلاق بگیرم. اما الان که من یه ماه میگم دیگه نمیتونم ادامه و بچه ها بزرگ شدن. راضی به طلاق نیست و میگه اخلاقشو عوض میکنه. اما من دیگه راضی به ادامه زندگی نیستم و میخوام بمیرم ولی ادامه ندم. لطفا راهنماییم کنین با چه عنوانی به دادگاه تقاضای طلاق بدم. لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

در صورت اثبات عسر و حرج برابر مفاد سند ازدواج، دعوی الزام زوج به طلاق مطرح نمایید..

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام خانم برای دا خواست طلاق نیازمند اثبات یکی از 12 شرایط ضمن عقد در سند ازدواج را دارد و یا اینکه از بابت مطالبه مهریه یا نفقه ایشان با شما بر طلاق توافقی موافقت کند