مشاوره حقوقی رایگان - چرا در سامانه ثنا پرونده مختومه شده و اعلام می کند که موضوع فعال وجود ندارد؟

پس از یک سال و نیم پیگیری و اطاله و...، یکی از شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در یکم خردادماه 99 رأی شعب بدوی را نقض کرده و اعلام کرده این رأی قطعی است و برای بررسی ماهوی نیز به شعبه بدوی اعاده کرده است و 10 روز بعد از تاریخ حکم نیز رأی به تجدیدنظرخواه، خوانده و شعبه بدوی ابلاغ شده است. اما پس از یک ماه هنوز پرونده به شعبه بدوی نرسیده و از آن اطلاعی ندارد و در سامانه ثنا نیز پرونده مختومه اعلام شده و اعلام می کند که موضوع فعال وجود ندارد! در حالیکه همانطور که عرض شد پرونده برای بررسی ماهوی به شعبه بدوی اعاده شده و هنوز پرونده باز و در دست پیگیری است. چرا اینگونه شده است و چه باید کرد؟
البته همانطور که گفتم شعبه بدوی پیگیری کردم و ابراز بی اطلاعی می کنند و شعبه تجدیدنظر هم پاسخ عجیبی میدهد و می گوید یکماه تا یک ماه و نیم طول میکشد تا به دست شعبه بدوی برسد! لطفاً راهنمایی بفرمایید. با تشکر و قدردانی

پاسخ ها :

پرونده مختومه شده پرونده فاقد موضوع فعال است سامانه ثنا پرونده در دیوان عدالت اداری