مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

بنده در سال 89 توسط شاکی خصوصی حکم به پرداخت دیه و حبس تعزیری داشتم
دیه را پرداخت کردم و دیگر به دادگاه نرفتم
الان پس از گذشت 10 سال آیا شاکی میتواند برای حبس بنده اقدام کند؟
البته تا الان دیگه هیچ برخوردی باهاشون نداشتم و اینکه پرونده در اجرای احکام نوشته مختومه شده و در سامانه ثنا نوشته فاقد موضوع فعال میباشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس??

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما به علت عدم اجرای حکم مشمول مرور زمان اجرا گردیده است

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

پرونده به دلیل عدم اجرایدحکم مشمول مرور زمان شده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پرونده مشمول مرور زمان شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشمول مرور زمان اجرا شده اید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اولا مشمول مرور زمان شده است. ثانیا با تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیزی دیگر حبس های کوتاه مدت اجرا نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شاکی خیر ولی اجرای احکام اقدام خواهد کرد البته اگر

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

حبس بابت جنبه عمومی بوده و مشمول مرور زمان شده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر، پرونده مشمول مرور زمان گردیده است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بهتر است از طریق یک وکیل به صورت حضوری پیگیر پرونده خود شوید تا مشکلی ب وجود نیاید.به جرم ارتکابی خود و مدت حبس اشاره ننموده اید. احتمالا مشمول مرور زمان شده اید وحکم قابلیت اجرا ندارداما قطعیت شمول مرور زمان درپرونده شما نیاز به نوع جرم و مدت مجازات می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیر، پرونده مشمول مرور زمان گردیده است