مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

من بابت چک برگشتی تقاضای تامین خواسته کردم و اموال متهم را توقیف نمودم ولی مامور کلانتری اجناس توقیفی را به خود متهم تحویل و صورتجلسه ک ردندولی متهم با اجناس تحویلی کار میکند چگونه میتوانم اموال را از محل نامبرده خارج و به کس دیگری تحویل دهم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

توقیف برای جلوگیری از خرید و فروش است بعد از صدور رای ب نفع شما از محل همان اموال مبلغ چک ب شما پرداخت میشود