مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
یه چک دارم به مبلغ یک میلیارد و 250 میلیون تومن که در تاریخ 10 اسفند 97 برگشت زدم بعد از دادخواست و اعتراض صاحب چک دادگاه تجدید نظر رای به نفع من صادر کرد حالا درخواست اجرا کردم که اجرای احکام به خاطر بیماری کرونا قرار جلب به بنده ندادن البته قبل از عید
چطوری بنده میتونم جلب صاحب چک رو بگیرم ؟؟
و این که تاخیر تادیه این مبلغ از تاریخ فوق چقدر میباشد؟
صاحب چک سهام دار33 درصد کارخونه هستن
میتونم محصول تولیدی کارخونه رو توقیف کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اجرای احکام بدوا نسبت به بررسی اموال طرف اقدام می کند و سپس جلب صادر میکند.و خسارت تاخیر در تادیه نیز از تاریخ سررسید تا روز اجرای حکم بر اساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود.بلهمیتوانید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قاعده این است که ابتدا شما اموال معرفی می نمایید و در صورت عدم وجود مال حکم جلب صادر خواهد شد. جهت راهنمایی برای معرفی مال و مشاوره تخصصی در صورت نیاز تماس بگیرید