مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام وقت بخیر
به بنده چکی به مبلغ 500م دادن که 6ماه از تاریخ وصولش میگذره میخواستم بدونم واسه توقیف اموال و شکایت مشکلی پیش نمیاد؟ ملاک و ماشین صاحب چک من باید معرفی کنم؟ و اگه ماشین ملاک داشته باشه میتونه چک و اقساطیش کنه؟

پاسخ ها :

سيد مسلم حسینی

جناب آقای سيد مسلم حسینی:

سلام ، خیر مشکلی ندارد و با درخواست استعلام می توانید پی به اموالش برده و توقیف کنید.
در خصوص اقساط، بستگی دارد به میزان دارایی اش

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق رای وحدت رویه شماره 536-1369/7/10 گواهی عدم پرداخت چک در حکم واخواست بوده ومطابق ماده 108و110 قانون آیین دادرسی مدنی اخذ خسارت احتمالی در تامین خواسته چک وسفته وبرات از طرف دادگاه ضرورت ندارد و دادگاه مکلف است بدون اخذ خسارت احتمالی از خواهان با تقاضای وی قرار تامین خواسته را معادل وجه چک از اموال بلامعارض و خارج از مستثنیات دین خوانده صادر نماید. در صورت داشتن اموال اعسار پذیرفته نیست و از محل مزایده طلبان وصول میشود