مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای بیمه بیکاری

سلام وقتتون بخیر ... عذر میخوام یه سوال داشتم: من 9ماه سابقه پرداخت بیمه دارم و از اسفندماه بیکار شدم قرارداد ندارم و صاحب کارم تعدیل نیرو کرده و اخراج شدم بیمه کرونا اسفند و فروردین واریز شده الان که به اداره کار مراجعه کردم برای بیمه بیکاری به من گفتند باید یکسال سابقه بیمه داشته باشید در صورتی که در قانون گفته شده 6ماه ... اگه ممکنه بنده را راهنمایی کنید؟ در ضمن بنده 10 فرودین در سیستم درخواست بیمه کرونا کردم و تاریخ آخرین واریزی بیمه من 10داسفند است

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.