مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام، بنده 24 ماه سابقه ی بیمه از یه شرکت دارم و مطلع هستم برای دریافت بیمه بیکاری به مدت 1 سال برای مجردین باید حداقل 25 ماه سابقه داشته باشم ، با این حال میخواستم بدونم اگر بخوام یک سال بیمه بیکاری بگیرم آیا باید 6 ماه سابقه پیوسته از یکجا جمع کنم یا یک سال؟ و آیا 6 ماه یه شرکت دیگه کار کنم مشکلی نداره یا باید همان شرکت اول که 24 ماه سابقه دارم کار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام از واحد مشاوره مستقر در بیمه تامین اجتماعی راهنمایی بگیرین