مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خسارتی

با سلام بنده 10 روز پیش سر یه چهار راهی تصادف کردم . ماشین من از سمت شرق به غرب بلوار ( اصلی ) که جلوی من چراغ چشمک زن (زرد) بود
و ماشین مقابل از شمال به جنوب بلوار (فرعی) که روبروش چراغ چشمک زن (قرمز) بود وسط چهار راه تصادف کردیم . که جلوی ماشین من به قسمت سمت راننده ماشین مقابل از درب راننده به عقب ماشین کامل زده شد .
پلیس بعد دو روز ماشین مقابل رو به علت عدم رعایت نکردن حق تقدم ماده 138 راهنما رانندگی مقصر اعلام کرده .

حالا طرف نمیاد بیمه . و میگه من اعتراض دارم نسبت به کروکی افسر .
منم نزدیک 10 روز بهش حق اعتراض دادم ولی نه میره اعتراض کنه نه میاد خسارت بده و آخر جوابش اینه هر کاری دوست دارم بکنم

بنده امروز رفتم پلیس قضایی ازشون شکایت کردم
اگه این شخص در شورا حل اختلاف پارتی یا آشناه داشته باشه میتونن رای به نفع اون صادر کنن و من رو مقصر اعلام کنن یا 50 . 50 کنن
و به چه دلایلی میتونن اینکار رو بکنن

تشکر لطفآ جواب بدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما پاسخ مشخصی ندارد. انتظار دارید چه پاسخی بشنوید؟ اینکه وکلا بدانند طرف مقابل شما پارتی دارد یا خیر؟ یا اینکه بعداً کارشناس نظرش عوض می شود یا خیر؟ به هر حال شما اقدامات قضایی خود را ادامه دهید و منتظر نتیجه باشید. کار دیگری نمی توانید انجام دهید.